Ролер за стъпала Rolo®

  • Марка: RUCK
  • Кат. номер: 4418001

Ролер за стъпала ROLO®  За разтоварващ масаж и гимнастика при болки в предната част на стъпалата, при проблем със ставите и фасциите на стъпалата, тендинит, деформации на пръстите на краката и др.

Характеристики
Подробно описание
Характеристики
Материал
дърво, гума, силикон
Брой в опаковка
Ролер са стъпала 1 бр., Силиконови ластици (S, M, L) 1 бр., Книжка с упражнения на български 1 бр., Текстилна чанта 1 бр.
Подробно описание

Ограниченото движение и заседналият начин на живот са един от здравословните проблеми, пред който сме изправени в 21ви век. Негативните последствия от това засягат цялото тяло и не на последно място - стъпалата. С лесни упражнения можем да подобрим тонуса на мускулите и ставите, а постоянството е по-важно от интензивността.
 
Още през 1956 г. Хелмут Рук-баща създава ролерът за стъпала и упражненията с него. С тази лесна гимнастика можем значително да подобрим състоянието на стъпалата при проблеми със ставите и фасциите, тендидит, деформации на пръстите, Халукс Валгус и др.

ПРИ БОЛКИ В ПРЕДНАТА ЧАСТ НА СТЪПАЛАТА

От пръстите до петите - здравите стъпала се нуждаят от упражнения. Трябва да отделяте по 10 минути на ден за тренировки. Лесната гимнастика с Ролера за стъпала ROLO® допринася за превенция и облекчаване на редица проблеми в предната част на стъпалата. 

В ежедневието: Под бюрото, по време на работа или пред телевизора. Малкия ластик се поставя на големите пръсти на стъпалата, в идеалния случай пръстите са изпънати прави и ластикът леко се разпъва. Ролерът се търкаля по дължината на цялото стъпало, от пръстите до петите. Това движение трябва да е по права линия.
 

Комплектът съдържа:
• Ролер са стъпала 1 бр.
• Силиконови ластици (S, M, L) 1 бр.
• Книжка с упражнения 1 бр.
• Текстилна чанта 1 бр.